Espiratie

Tarief Check


De tarieven voor energie zijn continue in beweging. Dat komt doordat er een vrije markt is. Als VvE kunt u daarvan profiteren. Maar hoe weet u dat u niet teveel betaalt?

Espiratie heeft speciaal voor VvE’s de Tarief Check ingesteld. Op basis van uw jaarafrekening energie bepalen wij uw energietarief. Uw energietarief vergelijken wij met de actuele energietarieven beschikbaar in de markt.

Op basis van die vergelijking van tarieven berekenen wij hoeveel u kunt besparen. De uitkomsten zetten wij in een duidelijk overzicht. Bij het overzicht geven wij u advies over mogelijke vervolgstappen.

Wilt u van een beter energietarief profiteren? Dan kunt u Espiratie machtigen om namens uw VvE energie offertes aan te vragen. Wij vragen 4x per jaar offertes aan bij verschillende energieleveranciers. Daarbij handelen wij altijd in uw belang: wij ontvangen geen enkele betaling van de energiebedrijven.

Hoe werkt het?

Deze dienst is simpel, gratis en zonder verplichtingen. Het werkt als volgt:

  • U stuurt ons een kopie van uw jaarafrekening voor gas en elektriciteit
  • Espiratie vergelijkt uw energietarief met actuele energietarieven
  • U ontvangt een advies met besparingsberekening

Vraag nu direct een Tarief Check aan!

← direct door naar een webformulier op maat

Bent u tevreden over uw energietarief?

Dan kunt u nu energie gaan besparen met ons Energieadvies speciaal voor VvE’s.

← link naar ‘Energieadvies’

No cure, no pay!

Heeft u een goede aanbieding met het juiste tarief en voorwaarden ontvangen? Dan kunt u via Espiratie overstappen. Wij zorgen dat de overgang naar uw nieuwe energieleverancier soepel en simpel verloopt

Voor onze dienst rekenen wij een kleine vergoeding op basis van ‘No cure, no pay’. Dit betekent dat als u niet overstapt naar een nieuwe energieleverancier u ons niets betaalt. Doe daarom nu een vrijblijvende Tarief Check zodat u weet of u goed zit of kunt gaan besparen!